Zemědělství

Trade.cz > Informace > Zprávy > Zemědělství
Stránka:   1 2 3 4 další
Zobrazuji firmy 110 celkem 35

Agris

Agrární portál AGRIS. Informační servis z oblasti zemědělství, potravinářství, lesnictví a navazujících odvětví. Zpravodajství AGRIS (očekávané události, aktuální a archivní oborové zprávy z různých informačních zdrojů, informace o počasí, resp. stavu životního prostředí, ceny agrárních plodin a potravin, kurzovní lístek ČNB, databáze článků z odborných periodik). Komoditní a podnikatelské informace, nabídka zboží a služeb (na základě výběru z menu). Regionální informace. Informace o EU (finanční zdroje z EU, legislativa EU, dohody ČR-EU atd. dle výběru z menu). Zemědělské poradenství, vzdělávání.

Agrární komora ČR

Oficiální stránka Agrární komory ČR. Sdružení podnikatelů z odvětví zemědělství, lesnictví a potravinářství. Organizační schéma, kontakty. Informační servis. Seznam svazů a společenstev dle sekcí. Seznam územních komor. Zajímavé odkazy z oboru.

Agronavigátor

Informační web Ústavu zemědělských a potravinářských informací (ÚZPI) usilující o poskytování co možná nejkomplexnějších oborových informací. Web je rozdělen na samostatné sekce: zemědělství; potravinářství; informační zdroje; věda a vzdělávání; Evropská unie; Organizace OSN FAO; novinky a texty ÚZPI; FAQ.

Agroweb.cz

Zemědělský portál. Jednoduché i rozšířené vyhledání v databance informací, zemědělský servis, zpravodajství, kalendář akcí, oborové dokumenty, komoditní zpravodajství, problematika EU, rostlinná výroba, živočišná výroba, zemědělská technika, zemědělský telefonní seznam, nabídka odborné literatury, nabídka modelů zemědělských strojů, nabídka inzerce.

Asociace soukromého zemědělství ČR

Oficiální stránka Asociace soukromého zemědělství ČR (ASZ ČR). Cílem asociace je obhajoba ekonomických, sociálních a odborných zájmů českých soukromých zemědělců, přičemž vychází z respektování starých selských tradic a z přesvědčení o perspektivnosti rodinných farem jako základu moderního zemědělství a živého venkova. Aktuality a tiskové zprávy z oboru. Profil, adresáře a kontakty ASZ. Komoditní rady, zastoupení v regionech. Informační zdroje. Představení programu Česká farma.

Asociace svazů chovatelů koní ČR

ASCHK zastřešuje zájmy chovatelů koní nejrůznějších plemen v ČR i v zahraničí. Vede jednotlivé plemenné knihy plemen norik, slezský norik, českomoravský belgický kůň, arabský kůň, český sportovní pony, shetlandský pony, hafling a velšských plemen pony, kob a velšský polokrevník, propaguje chov koní, provádí shromažďování a vyhodnocování chovatelských výsledků a poradenskou činnost. Web obsahuje oborové dokumenty; kalendář akcí; evidenci koní; přehled plemen, chovné cíle, zkušební řády, řády PK a výžehů; základní informace o státní podpoře chovu koní; veterinární zprávy a podmínky pro přemísťování koní; seznam inspekčních stanic pro chov koní.

Bezpečnost potravin

Portál zaměřený na problematiku zdravotně nezávadných potravin - informační centrum bezpečnosti potravin provozované Ústavem zemědělských a potravinářských informací.

Česká akademie zemědělských věd

Příspěvková organizace zřízená Ministerstvem zemědělství. ČAZV soustřeďuje pracovníky zemědělského výzkumu, vývoje a vzdělávání, jakož i praktiky, zasloužilé vědecky a osvětově o rozvoj zemědělství.

Česká Biopotravina roku

Informace o každoročním průběhu soutěže Česká Biopotravina roku, na níž je vyhodnocováno to nejlepší v oboru biopotravin a ekologického zemědělství v České republice - od čerstvého ovoce a zeleniny, přes maso, sýry a mléčné výrobky až po hotové potraviny.

Českomoravská šlechtitelská a semenářská asociace

ČMŠSA je profesním sdružením šlechtitelských a semenářských firem a řádným členem Agrární komory ČR.
Stránka:   1 2 3 4 další  

České firmy

Deufol Česká republika a.s. Prostředky balení
ProCad Technik, s.r.o. Montážní stroje
IMPOL TRADE s.r.o. Dekorační design
EKOPANELY CZ s.r.o. Montované rodinné domy
Vinofrukt, a.s. Semena rostlin
Copyright © 2001 - 2024 Czech Trade International s.r.o. All rights reserved.