Telekomunikace

Trade.cz > Informace > Zprávy > Telekomunikace
Zobrazuji firmy 16 celkem 6

Český telekomunikační ústav

Český telekomunikační úřad vykonává státní správu v oblasti elektronických komunikací a poštovních služeb, včetně regulace trhu a stanovování podmínek pro podnikání za účelem nahrazení chybějících účinků hospodářské soutěže a vytvoření předpokladů pro řádné fungování hospodářské soutěže a pro ochranu uživatelů a dalších účastníků trhu do doby dosažení plně konkurenčního prostředí. Úřad rovněž zajišťuje ochranu některých služeb v oblasti rozhlasového a televizního vysílání a služeb informační společnosti.

Asociace provozovatelů veřejných telekomunikačních sítí

Prezentace Asociace provozovatelů veřejných telekomunikačních sítí (APVTS). Předmětem činnosti Asociace je vytváření optimálních podmínek pro rozvoj činnosti provozovatelů veřejných telekomunikačních sítí v ČR.

Český telekomunikační úřad - ČTÚ

Základní informace o Českém telekomunikačním úřadu (činnost, adresář pracovišť a zaměstnanců, seznam základních předpisů, informace pro občany o postupu při reklamaci, poplatky vybírané úřadem, zprávy o činnosti, číslovací plán veřejných telefonních sítí). Seznamy generálních licencí, opatření úřadu. Možnost vyhledávání v seznamu vydaných povolení. Možnost vyhledávání v seznamu vydaných osvědčení o registraci poskytování telekomunikačních služeb podle generální licence. Seznam platných rozhodnutí o udělení telekomunikační licence.

Česká asociace kompetitivních komunikací

Dosáhnout dokonalosti při poskytování širokopásmových služeb pro nové tisíciletí prostřednictvím dynamického propojení nesrovnatelných operačních zkušeností ČAKK s moderními trendy kabelového podnikání, dodávání obsahu a technického rozvoje.

Česká asociace telekomunikací

Propagace a všestranné podpory rozvoje optimálního využívání telekomunikační techniky, včetně vytváření k tomu potřebných podmínek.

Ministerstvo informatiky České republiky

Oficiální stránky Ministerstva informatiky (MI) České republiky. Ministerstvo vzniklo sloučením dosavadního Úřadu pro veřejné informační systémy, Úseku telekomunikací, poštovních služeb a informačních systémů Ministerstva dopravy České republiky a Odboru elektronického podpisu a bezpečnosti dat Úřadu pro ochranu osobních údajů.

České firmy

KOLOVRAT, ČM spol. s r.o. Závěs
Radek Zavadil Kotle a ohřívače
AJAX PILNÍKY, a.s. Sady nářadí
MEROS, spol. s r.o. Měření a regulace
FLOMAG s.r.o. Měření a měřící přístroje
Copyright © 2001 - 2024 Czech Trade International s.r.o. All rights reserved.